fbpx

Nyaranta már kora reggel felbődülnek a motorok, gurulnak a vasparipák városon belül és kívül.: brummogtat kicsi és nagy, fiatal és öreg, férfi és nő. A motorozás rendkívül népszerű, hiszen takarékos és főképp élvezetes módja a közlekedésnek, ráadásul a melegben nem kell egy fémkasztni klímájára bízni magunkat, a menetszél hűsít.


A jó idő beköszöntével előkerülnek a kétkerekű jűárművek, azonban nem csak a motorokat kell leporolni, hanem a felszerelésünket, ruházatunkat is átnézni, esetleg a hibás, tönkrement darabokat lecserélni. Aki a nyári szünetben szerzi meg a motorhoz a jogsit, és már alig várja, hogy a motorra pattanjon az is szembekerül a kérdéssel: milyen sisakot válasszak? (Már amellett, hogy a motor színéhez passzoljon.)

Bukósisakok
Üzletünk választékábólEhhez nyújtunk segítséget.

 

A motorozásnak kétségtelen egyik hátránya az autózáshoz képest, hogy nem lehet csak úgy, a hátsó ülésre bedobálni a csomagot (a hátsó ülésen ülők legnagyobb örömére), így a cuccaink szállítását másképp kell megoldanunk. Fontos szerepe van a tárolásnak akkor is, amikor leparkolunk, és a bukót nem akarjuk magunkkal vinni pl. Erre szolgálnak megoldásként a különböző dobozok és tárolók.

Mindegyiknek más funkciója van, a dobozba kerülhet bukó, ruha, élelmiszer, stb. Nem csak túrán van fontos szerepük, városi közlekedéskor is fontos.

Tároló lehet:

- doboz
- kisebb táskák, tartók (pl. tanktáska)
- telefon- és gps-tartók
- testünkön is vihetünk csomagot, pl. hátizsák (hosszútávon nem praktikus), combtáska

Hogy segítsek eligazodni, hogy melyik is az ideális tároló neked, készítettünk egy két részből álló videót, amit itt most megtekinthetsz.

1 . Dobozok

 

Szerencsés esetben valamilyen hátsó dobozt kapunk a motorhoz. Aki azonban használtan vesz motort, nem biztos, hogy a dobozt is megkapja mellé. Vagy egyszerűen túl kicsi a tároló, vagy oldaldobozt is szeretne.